Over Booij

Bob Booij, personeelsadviseur

Booij HR services is vernoemd naar de naamgever Bob Booij. Voordat hij zich vestigde als zelfstandig ondernemer werkte hij als HR-professional bij uiteenlopende ondernemingen, waaronder de luchtmacht. Zijn ervaring strekt zich uit over de volle breedte van het HR-vakgebied (in-, door- en uitstroom van personeel).

Bob Booij, personeelsadviseur Eerdere opdrachtgevers en samenwerkingspartners typeren Bob Booij als uiterst deskundig en zorgvuldig. Een echte sparring partner die meedenkt vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid en beschikt over ruime kennis van de specifieke problematiek van de MKB-ondernemer. Een aanpakker ook, met een enorme servicegerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Andere kenmerken zijn: betrouwbaar, innemend, hulpvaardig en resultaatgericht.

Bob Booij woont in Drunen en is Brabander in hart en nieren. Zweefvliegen is zijn grote passie.
Booij: "Vanwege het gevoel even helemaal 'los' te zijn van de grond, maar vooral ook vanwege het fantastische uitzicht en het overzicht dat je vanuit de lucht hebt. Die passie zegt ook veel over mijn persoonlijkheid en werkwijze: ik neem graag afstand om inzicht te krijgen, creëer rust om te kunnen reflecteren, maar weet ook gericht mijn koers uit te zetten en goede resultaten te bereiken."
personeelsfunctionaris, bedrijfsadviseur, arbeidsdeskundige | personeelsmanagement, personeelszaken, uitbesteden | personeelszaken, quick, scan | personeelsadviesbureau, P&O services, hr advies mkb | hr servicedesk, P&O support, hrm spreekuur | personeelsadministratie, personeelszaken, mkb