Booij HR Services

Adviseur in personeelszaken voor het MKB

Menig MKB ondernemer heeft geen eigen P&O functionaris in dienst. Vaak is dat ook niet nodig. U bent personeelsadviseur, -functionaris en -manager ineen. En dat gaat over het algemeen prima. Soms echter, is het fijn om advies of ondersteuning te krijgen bij het uitvoeren van uw personeelszaken en P&O beleid. Of een second opinion m.b.t. personeelszaken. De adviseur personeelszaken van Booij HR Services uit Drunen (Noord Brabant), staat u hierin graag terzijde. De personeelsadviseur van het HR advies bureau biedt ondersteuning en advies op het gebied van personeelszaken voor bedrijven in Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Drunen en andere plaatsen in de Noord Brabantse Langstraat.

Als professioneel HR advies bureau kan Booij HR Services, gevestigd in Drunen, u de benodigde personeelszorg uit handen kan nemen. Wij leveren oplossingen op maat voor alle P&O zaken van u als MKB-ondernemer. Ook als kleinere MKB ondernemer in Noord Brabant kunt u zo beschikken over professioneel personeelsmanagement, advies aangaande personeelszaken en ondersteuning bij uw personeelsadministratie. U huurt in wat nodig is op het moment dat u daar behoefte aan hebt.

Personeelsadviseur op afroep, in hartje Brabant
Door de kleinschalige opzet van ons HR advies bureau zijn wij in staat om ons snel en intensief in uw situatie en wensen te verdiepen. Bob Booij, eigenaar van het adviesbureau, wordt als het ware uw persoonlijke personeelsadviseur 'op afroep'. Vele opdrachtgevers in de regio Den Bosch, Tilburg, Waalwijk en de Langstraat gingen u reeds voor. Enkele referenties treft u hier. U kunt Booij HR Services inschakelen als adviseur personeelszaken, maar ook voor een onafhankelijke second opinion inzake personeelszaken, een quick HR scan (quick scan P&O), een analyse van het huidige personeelsbeleid of deskundig advies omtrent personeelszaken binnen uw MKB onderneming.

Ook wanneer u de zaken op het gebied van P&O wél allemaal op een rijtje hebt, kan het inschakelen van een personeelsadviseur verfrissend zijn. Een adviseur personeelszaken verschaft u nieuwe inzichten in P&O gerelateerde zaken binnen uw MKB onderneming. Hij kan u bovendien advies geven bij complexe personeelszaken en ingewikkelde personeelsvraagstukken en maakt desgewenst een analyse van het personeelsbeleid.

Quick HR scan of quick scan P&O
Voor MKB bedrijven in Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Den Bosch, de Langstraat en elders binnen en buiten Brabant, die graag een analyse van hun personeelsbeleid willen, biedt ons HR advies bureau de quick HR scan. De quick HR scan (ook wel quick scan P&O genoemd) is een webbased en online analyse instrument dat het personeelsbeleid van uw onderneming snel in kaart brengen. In een rapportage geeft Booij HR Services u aan welke onderdelen goed zijn geregeld, welke voor verbetering in aanmerking komen en hoe u dit het beste kunt aanpakken. De Quick scan P&O biedt u overzichtelijk advies voor uw personeelszaken, toegespitst op uw onderneming.

Second opinion personeelszaken
Ook voor een second opinion op het gebied van personeelszaken bent u bij Booij aan het juiste adres. U kunt bij ons HR advies bureau een second opinion personeelszaken aanvragen als werkgever, maar ook als werknemer. Het kan dan gaan om onafhankelijk advies inzake personeelszaken in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook om conflict- en ontslag gerelateerde zaken. U moet maar zo denken, een second opinion personeelszaken kan geen kwaad. Bovendien zal het uw blik op personeelszaken alleen maar verruimen.

Bob Booij denkt graag met u mee! Kan onze personeelsadviseur ook uw MKB onderneming in Drunen, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch of elders in Noord Brabant van advies en ondersteuning voorzien? Neemt u dan contact op met onze adviseur personeelszaken in Drunen, via het contactformulier op de website of per telefoon via tel. 06 21 58 18 39.
personeelsfunctionaris, bedrijfsadviseur, arbeidsdeskundige | personeelsmanagement, personeelszaken, uitbesteden | personeelszaken, quick, scan | personeelsadviesbureau, P&O services, hr advies mkb | hr servicedesk, P&O support, hrm spreekuur | personeelsadministratie, personeelszaken, mkb